Nagelvård


För att vårda mina naglar på bästa vis, och på ett sätt som inte kostar allt för mycket pengar brukar jag göra följande:
  1. Ta bort nagellack från naglarna (om du har något).
  2. Skölj händerna i ett par minuter under ljummet vatten.
  3. Använd nagelbandsrengöring (det blå) och massera nagelbanden (det är bland annat för att få bort döda hudceller och för att hålla igång blodcirkulationen i nagelbanden = naglarna växer snabbare)
  4. Skrubba naglarna och nagelbanden med nagelborsten.
  5. Applicera ett lager med myrraolja (det gula) på naglarna, massera därefter på varje nagel med cirkelliknande rörelser. Myrraolja innehåller en hel del ämnen som är bra för nageln och som stärker den och gör att den växer snabbare.
  6. Massera därefter in dina nagelband med nagelbandscreme. Detta för att mjuka upp dina nagelband och återfukta dem. Är vårdande och hjälper till att reparera trasiga nagelband.
  7. Avsluta gärna med en återfuktande handkräm för händerna för en behagligare känsla
På detta viset håller sig mina naglar starka och långa! Jag brukar göra det varje gång innan jag målar på nytt lack vilket blir ungefär fyra gånger i veckan. Man kan dock inte göra det för ofta, så kör på bara med vad du tycker fungerar bäst för dig. Just Depends nagelvårdsserie finns att köpa lite överallt, jag brukar köpa det på Kicks eller på Åhléns. Det går att köpa för sig eller som i ett litet paket.

Happily ever after

 

Efter att ha haft superglittriga och supergröna naglar ett par dagar var jag sugen på något mer neutralt. Blev att jag målade ett lager med H&Ms Get a Rose 4 Me och därefter ett lager med Happily ever after, för att få lite glitter på.

Alla mina nagellack

Här nedan kommer en hel bildsamling på alla mina nagellack, märke för märke. Titta och njut (jag njöt när jag fick plocka upp dem och ställa dem fint, det är en grej jag gör en gång i halvåret ungefär bara för att).


H&Ms egna märke och mitt absoluta favoritmärke när det gäller nagellack.


Mavala. Tidigare favoriter innan H&M gjorde ett uppsving när det gäller nagellack.


Här är Depend. Har väl egentligen så många eftersom de är så billiga.


Isadora är en stor favorit!


Wet n Wild. Superbra glitter, dock ganska taskig kvalité på själva formulen.


Viva la Diva.


H&Ms egna kollektion.


Maybelline.


H&M minikollektion


Det enda OPI-lacket jag har, men förhoppningsvis får den sällskap snart då jag har skickat med en önskelista till en vän som åker till USA på måndag.


Isadora


Depend nagelvård. Nagelbandsrengöring, myrraolja, nagelbandscreme och en nagelborste. Hur bra som helst!


Trind top coat och nail brightener bland annat. Mitt favoritmärke när det gäller överlack etc.


H&M


Här är "övrigt"-gruppen. Lite udda märken osv.


Här är några (alla fick inte plats på bordet, men jag ville ha en slags gruppbild)  :)

Välkommen!

Välkommen till Nails by Virvla, min nya nagelblogg.

Jag känner att jag vill få fram mer när det gäller naglar, så jag skapade en ny blogg vid sidan av den jag vanligtvis skriver i. Här kommer det bara vara naglar, nagellack, nagelvård osv osv.

Här kommer jag lägga upp bilder på nya nagellack, gamla nagellack, favoritnagellack och även sådant som jag inte är nöjd med. Respons är det bästa som finns! Kommer även att ta upp nagelvård titt som tätt eftersom det är något som är väldigt viktigt samt några små tips och trixs.

Enjoy!

Fresh Frog in Bel Air


Fresh Frog in Bel Air från OPI

Resultatet
RSS 2.0