Nagelvård


För att vårda mina naglar på bästa vis, och på ett sätt som inte kostar allt för mycket pengar brukar jag göra följande:
  1. Ta bort nagellack från naglarna (om du har något).
  2. Skölj händerna i ett par minuter under ljummet vatten.
  3. Använd nagelbandsrengöring (det blå) och massera nagelbanden (det är bland annat för att få bort döda hudceller och för att hålla igång blodcirkulationen i nagelbanden = naglarna växer snabbare)
  4. Skrubba naglarna och nagelbanden med nagelborsten.
  5. Applicera ett lager med myrraolja (det gula) på naglarna, massera därefter på varje nagel med cirkelliknande rörelser. Myrraolja innehåller en hel del ämnen som är bra för nageln och som stärker den och gör att den växer snabbare.
  6. Massera därefter in dina nagelband med nagelbandscreme. Detta för att mjuka upp dina nagelband och återfukta dem. Är vårdande och hjälper till att reparera trasiga nagelband.
  7. Avsluta gärna med en återfuktande handkräm för händerna för en behagligare känsla
På detta viset håller sig mina naglar starka och långa! Jag brukar göra det varje gång innan jag målar på nytt lack vilket blir ungefär fyra gånger i veckan. Man kan dock inte göra det för ofta, så kör på bara med vad du tycker fungerar bäst för dig. Just Depends nagelvårdsserie finns att köpa lite överallt, jag brukar köpa det på Kicks eller på Åhléns. Det går att köpa för sig eller som i ett litet paket.


Kommentarer
Becca

Superbra tips! Ska nog ta och ta hand om mina händer och fötter ikväll, det behövs :-)

2012-01-31 @ 18:23:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0